Login

Prijava
English (UK)Hrvatski (HR)ItalianITSlovenian

Obrt ARA ELECTRONIC započeo je sa djelatnošću 1990 godine, s time da je prethodno djelovao od 1986g u zajedničkom obrtu ELCTRONICA-AUTOMATICA. Početna djelatnost bila je proizvodnja svjetlećih reklama i natpisa.

Proizvodnjom svjetlećih ukrasa za Božićne i Novogodišnje blagdane započeli smo 1987g. Te godine po prvi put je dizajnirana i postavljena svjetleća Novogodišnja dekoracija u gradu Puli. Od tada pa sve do današnjih dana, to je jedna od najznačajnijih proizvodnih djelatnosti unutar obrta. 1995g blagdanski smo osvjetlili grad Dubrovnik. Prekretnica u poslovanju bila je 1997g kad smo blagdanski ukrasili grad Zagreb, na jedan novi poseban način koji do tada nije bio viđen u Hrvatskoj.  Od 1997g do 2006g u više navrata smo mijenjali dizajn svjetlećih ukrasa, od super zvijezda do stiliziranih licitara.

Prateći razvoj LED tehnologije, 2004g uvodimo u proizvodni program LED rasvjetu koja je omogućila neograničene mogućnosti u dizajniranju blagdanske dekoracije. 2006g kompletno smo dizajnirali i projektirali potpuno novu blagdansku svjetleću dekoraciju grada Zagreba, uporabom LED svjetlosne tehnologije. Cjelokupni dizajn bio je baziran na 3D kristalnim lusterima koji su premoštavali ulice, te 3D kristalnim borovima koji su bili posebno dizajnirani za trg Bana Jelačića.

Godine 2010. pobijedili smo na međunarodnom natječaju za Božićno ukrašavanje grada Padove - Italija. Natječaj je zahtijevao izradu velikih svjetlećih 3D mašni dimenzija 3x4,5m koje su se postavile na starogradske zidine. Ukupno smo izradili 9 velikih mašni i 90 metara svjetlećih traka visine 60cm. Cjelokupni projekt okončan je postavljanjem dana 26.11.2010. na veliko zadovoljstvo naručioca  grada Padove i njegovih žitelja koji su oduševljeni novim pristupom Božićne svjetleće dekoracije njihovog grada, koji od ove godine postaje zaštitnim znakom cjelokupnih Božićnih događanja u gradu Padovi pod sloganom "Grande Natale a Padova"

LED tehnologija promijenila je i način razmišljanja prilikom dizajniranja, tako da sada u proizvodni program blagdanske svjetleće dekoracije unosimo poseban Božićni dizajn (kružni tok Pula). Ukoliko pogledate naše uratke, uvidjet će te da se umnogome razlikujemo od konkurencije. Naš cilj je da svaka naša blagdanska svjetleća dekoracija ima nešto posebno, sa željom da udovoljimo i najzahtjevnijim klijentima. Svake godine nastojimo osmisliti novi program ili dizajn, čime našim klijentima omogućujemo da nadopunjuju izgled blagdanske svjetleće dekoracije gotovo svake godine.

Trenutno radimo na potpuno novom projektu koji će zasigurno biti veliki preokret u osmišljavanju blagdanske svjetleće dekoracije. Projekt planiramo prezentirati iduće godine.

Od proizvodnih programa navodimo proizvodnju reklama svih modela: svjetlećih, ne svjetlećih, totema, reklamnih panoa. Za potrebe poduzeća PULA PARKING, na javnim parkiralištima u gradu Puli postavili smo toteme sa prometnim planom grada Pule prilagođen jednostavnom snalaženju prilikom prometovanja u gradu.

NOVO - NOVO - NOVO

Početkom 2012. godine započeli smo sa proizvodnjom LED displeja. U Hrvatskoj postoji mali broj proizvođača LED displeja, stoga smo odlučili da proširimo djelatnost na tom polju. Nakon pet godine razvoja, proizveli smo micro-controler za upravljanje standardnim LED modulima kao i vlastiti  program putem kojeg se upravlja LED displejom. Proizvodimo slijedeće modele LED displeja: reklamni, tekstualni, informacijski, matrični, grafički, video, satni.  Proizveli smo posebno dizajnirani "TRANSPARENTNI" LED displej, koji je novitet na tržištu LED displeja, prikladan za postavu u izloge sa staklenim stijenama.

Za detalje slijedite link ARA LED

Od uslužnih djelatnosti, bavimo se IZNAJMLJIVANJEM VIDEO-AUDIO-KONGRESNE OPREME. Posjedujemo visoko profesionalnu opremu za tehničku organizaciju kongresa, filmskih festivala, muzičkih koncerata i drugih evenata. Prioritetno smo orijentirani na VIDEO opremu, gdje posjedujemo video projekcijske sustave za organizaciju i najzahtjevnijih događaja. Za dnevnu video projekciju posjedujemo LED ekrane ukupne površine 50m2.

Za tehničku potporu kongresa posjedujemo kompletnu opremu uključujući i sustave za simultano prevođenje. Dugogodišnje iskustvo, stručno obučeni operateri, te velik broj zadovoljnih poslovnih partnera nam daje za pravo da kažemo da smo jedna od kvalitetnijih tvrtki na polju iznajmljivanja audio video kongresne opreme.

Ara electronic LED link

ara-led-link

Klijenti o nama

U više od pet godina, koliko surađujemo s Ara Electronic, više smo nego zadovoljni dobivenom kvalitetom proizvoda i usluga. Djelatnici Ara Electronic pokazali su se maksimalno korektni i profesionalni prilikom isporuke zadovoljstva, poštujući posebne zahtjeve i, što nam je najvažnije, zadane termine.

ARA ELECTRONIC
Jeretova 44

52100 Pula,
 

tel: +385 (0)52 217 585

fax: +385 (0)52 217 585

gsm: +385 (0)98 320 815